#Ziggo vs KPN

“Goedenavond, u spreekt met Peter van Ziggo en ik heb een fantastisch aanbod”. “Supersnel internet, het meest betrouwbare netwerk, extra veel zenders met sport en films en dat allemaal voor maar 10 euro per maand extra”, ratelt hij voort. “Al kreeg ik het gratis, dan zou ik het nog niet doen, je moet echt met wat beters komen, iets van twintig euro per maand gestort op mijn rekening of zo”, antwoord ik.

“Dat kan natuurlijk niet”, zegt Peter. “Dan stap ik niet over”, hoor ik mezelf zeggen. Dan is het stil aan de andere kant van de lijn. Als Peter weer bij kennis is en wat probeert te vertellen over hoeveel embeetjes hij wel niet door de modem heen kan knallen onderbreek ik hem. “Wat vindt jij eigenlijk van de telefoonverbinding op dit moment?”, vraag ik. “Best ok, ik kan u luid en duidelijk verstaan”, zegt Peter. “Dat is nou KPN, ik sta op dit moment in een ondergrondse bunker op vijf meter diepte van gewapend beton en nog heb ik uitstekend bereik.

“Ik hoor het al, u stapt niet over”, fluistert Peter. “Precies dat klopt, wist u trouwens dat u een club sponsort waarvan aanhangers poppen ophangen in het stadion?”, vraag ik. “Fijne avond “, zegt Peter. “Succes Peter”, antwoord ik.

5 gedachten over “#Ziggo vs KPN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s